Бізнесмени

969
Крах імперії? Розслідування в США може зруйнувати бізнес Тимура Турлова
Аферисти всяких мастей люблять лестощі та похвалу. Це не закид, а проста констатація факту – запитайте у будь-якого психолога чи, ще краще, досвідченого поліцейського: яка найголовніша риса у афериста?
896
Олександр Кацуба і Павло Фукс: Невдале бізнес-партнерство з корупційним відтінком
Колишній заступник голови «Нафтогазу» Олександр Кацуба заявив, що намагався створити спільний бізнес зі скандальним підприємцем Павлом Фуксом. Однак у результаті між бізнесменами виникли розбіжності: Фукс заявив, що «опціон» не спрацював, тоді як Кацуба впевнений у протилежному.
800
Олександр Кацуба та його зв’язки з Росією: чи повернеться корупція часів Януковича до України?
Нещодавно Олександр Кацуба зробив спільне фото з Зеленським. Звісно, президент України навряд чи знав, що Кацубі потрібно було фото для того, щоб відмити репутацію.
817
У ДТП на Прикарпатті потрапив президент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк
У середу, 21 серпня, президент футбольного клубу «Інгулець», скандальний підприємець з Кіровоградщини Олександр Поворозюк потрапив у ДТП на Прикарпатті.
580
ТРЦ Blockbuster Mall та інші об’єкти: Забудовник Вагіф Алієв з російським паспортом продовжує бізнес в Україні, - ЗМІ
Під час повномасштабної війни Україна розпочала процес націоналізації російського капіталу, який є важливим кроком у забезпеченні національної безпеки. Одним із об’єктів, що зазнали цього процесу, став відомий київський торговельно-розважальний центр "Гулівер".
646
«Ковлар груп», яка забезпечує стратегічні підприємства вогнезахисними засобами, має зв’язок з росіянами
Листопад 2023 року. Київський електровагоноремонтний завод проводить тендер на закупівлю фарби та супутніх товарів, вартістю майже 9 млн гривень.
788
Аферист-забудовник Андрій Вавриш обдурив сотні інвесторів: Saga Development на межі краху, будівництво ЖК «Рибальський» зупинено
У Києві розгорається черговий скандал навколо ЖК «Рибальський» через невиконання забудовником своїх зобов’язань, внаслідок чого сотні інвесторів фактично втратили свої гроші.
459
Як Альперін монополізує український зерновий коридор, розподіляючи зерно через сотні підставних фірм
Основну частину зернового коридору України продовжує «обслуговувати» король контрабанди Альперін.
726
Скандальний власник нелегальних онлайн-казино Максим Кріппа передасть Forbes Кремлю через російського олігарха Малофєєва
Власник української версії Forbes, бізнесмен вірменського походження Артур Гранц продає видання Максиму Кріппі, довіреній особі російського олігарха Костянтина Малофєєва.
575
Максим Шкіль та група компаній "Автострада": Як отримувати великі державні контракти, попри корупційні скандали
Максим Вікторович Шкіль — український бізнесмен, якого пов’язують із корупційними зв’язками, відмиванням грошей та уникненням сплати податків.
801
Як ексрегіоналу та аферисту Максиму Шкілю вдалося отримати тендери на відновлення Київського метро
У той час як український народ під час війни докладає зусиль для підтримки економіки країни, яка зараз перебуває в критичному стані, київська влада продовжує передавати великі будівельні проєкти бізнесмену Максиму Шкілю.
782
Подвійні стандарти Максима Шкіля: тендери на мільярди та романи з учасницями «Міс Україна»
Українське суспільство поки що не навчилось адекватно реагувати на шахрайські дії типу «Продам Ролс-Ройс – піду на АТО» або «продам свою яхту на потреби армії».
631
Тютюновий бізнес Кауфмана: як придбання «Волиньтабака» може бути частиною фінансових схем
Давайте в контексті резонансної теми «дропів» та «фінкомпаній» покажемо, як вміло ними оперують «мутні» бізнесмени великого калібру.
488
"Велике будівництво" чи великий обман: як Максим Шкіль розбагатів на держзамовленнях
Максима Шкіля в першу чергу знають як власника однієї з провідних компаній, що бере участь у проєкті «Велике будівництво» і спеціалізується на ремонті доріг в Україні.
378
Скандал із постачанням для ЗСУ: компанія бізнесмена з російським паспортом Дмитра Адамовського знову отримала контракт
Останнім часом закупівлі продуктів харчування для військових дедалі частіше супроводжуються скандалами. Проблеми виникають через низьку якість продукції, затримки з доставкою або ж невиконання контрактів у повному обсязі. Через це військові змушені відкрито висловлювати невдоволення щодо деяких компаній.